Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

PetGuide® maitohappobakteeriseos hampaiden hyvinvointiin 50 g
PetGuide® maitohappobakteeriseos hampaiden hyvinvointiin 50 g

PetGuide® maitohappobakteeriseos hampaiden hyvinvointiin 50 g

6,97 €
13,95 €
Sisältää alv. 14 %

PetGuide®-maitohappobakteeriseos kissojen ja koirien hampaiden hyvinvointiin.

Saatavuus 1 kpl

Päiväys: 6/23

279 €/kg

PetGuide®-maitohappobakteeriseos kissojen ja koirien hampaiden hyvinvointiin:

PetGuide®-jauhe sisältää 3 eri bakteerilajia: Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus plantarum -kannat. Nämä maitohappobakteerit syrjäyttävät koiran ja kissan suusta ei-toivottuja tulehduksia aiheuttavia bakteereita. Jatkuva käyttö ylläpitää hyödyllistä mikrobistoa.

Elävät maitohappobakteerit on sekoitettu mauttomaan ja hajuttomaan erikoisselluloosaan. Bakteerit säilyvät elävinä kuivissa olosuhteissa käytön ajan. Kostuessaan bakteerijauhe muodostaa geelimäisen rakenteen limakalvoille ja hampaiden pinnalle, joka edesauttaa bakteerien kiinnittymistä ja pysymistä eläimen suussa.

Tuotetiedot:

Ainesosat: Streptococcus thermophilus SP4, Lactobacillus plantarum 14D, Lactobacillus rhamnosus SP1 ja täyteaine (mikrokiteinen selluloosa). Yksi teelusikallinen sisältää n. 1 mrd elävää bakteeria (Yksi tl. on keskimääräinen päivän annos/eläin).

Annostus: 1 teelusikallinen päivässä. Ota jauhetta teelusikasta kostutetulla sormiharjalla ja hiero jauhe koiran tai kissan hampaisiin ja ikeniin.

Säilytys: Avaamattomana 18 kk. Avattuna 1 kk huoneenlämmössä. Säilytetään kuivassa. Kosteutta ei saa päästä purkkiin. Annostellaan aina kuivalla lusikalla.

Valmistettu Suomessa.

Paino:
0.12 kg
Arvostelut 0 arvostelua