Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin, Essentialin ja Happy Dogin tuotteista. 
Lisätietoa toimitusehdoissa.

SleepGuide-melatoniinisuihke 40 ml
SleepGuide-melatoniinisuihke 40 ml

SleepGuide-melatoniinisuihke 40 ml

19,95 €
Sisältää alv. 14 %

SleepGuide-melatoniinisuihke on nopeampi ja 4 x tehokkaampi kuin tablettimuotoiset vastaavat tuotteet.

Saatavuus 2 kpl

SleepGuide-melatoniinisuihke on nopeampi ja 4 x tehokkaampi kuin tablettimuotoiset vastaavat tuotteet. SleepGuide auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. SleepGuide on riittoisa ja edullisin 1 mg annosta kohti. Pullossa on 200 annosta/suihkausta. Yksi annos/suihkaus sisältää 1 mg melatoniinia. 

Patentoitua mikroemulsioteknologiaa hyödyntävä suihkemuotoinen melatoniini vaikuttaa nopeammin ja on tehokkaampi kuin tablettimuotoiset vastaavat tuotteet. Kun melatoniini nautitaan tablettina ruuansulatuskanavan kautta, 80 % hormonista tuhoutuu maksassa, jolloin vaikutus merkittävästi vähenee. Limakalvolle suihkutettu melatoniini imeytyy kolme kertaa nopeammin ja saavuttaa hajoamattomana aivojen melatoniinireseptorit 3-4 x vahvempana kuin suun kautta nautittuna.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Se ei aiheuta riippuvuutta ja edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg nukkumaanmenoaikaan. Melatoniinin käytön aikataulu on tärkeä. Käytä mahdollisimman säännöllisesti iltaisin ja ennen klo 24:00. Aikaerorasituksen (jet lag) lieventämiseksi käytä vasta kohdemaassa ennen 24:00 paikallista aikaa.

Tuotetiedot:

Ainesosat:
Vesi, emulgointiaine (polysorbaatti 80), sakeuttamisaine (glyseroli), keskipitkäketjuiset triglyseridit, hapettumisen estoaine (askorbyylipalmitaatti), melatoniini, aromi (sitruunauute), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi)

Käyttö:
1 suihkaus kielen alle 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Suihkaus sisältää 1 mg melatoniinia. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Makeutettu ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä alle kolmivuotiaiden lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Paino:
0.08 kg
Arvostelut 0 arvostelua