Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Topcanis Salon vedonestovaljas L, sininen
Topcanis Salon vedonestovaljas L, sininen

Topcanis Salon vedonestovaljas L, sininen

Tuotetta rajoitettu erä.
12,40 €
31,00 €
Sisältää alv. 24 %

Salon-valjas on vedonestovaljas, jossa on vedonestorengas valjaan rintapehmusteen ylöosassa.

Saatavuus 1 kpl

Salon-valjas on vedonestovaljas, jossa on vedonestorengas valjaan rintapehmusteen ylöosassa. Hihnan tähän renkaaseen kiinnittämällä koira on helppo opettaa pois vetämisestä. Voit kiinnittää hihnan halutessasi myös perinteisellä tavalla valjaan selkäpuolella olevaan renkaaseen. Jos koirasi vetää kesken lenkin, voit siirtää hihnan takaisin vedonestorenkaaseen. Kätevää! Valjaassa on myös heijastimet, jotka auttavat muita kanssakulkijoita näkemään koiran pimeällä. 

Valjaaseen voi kiinnittää myös kaksilukkoisen taluttimen, jolla on helppo ohjastaa koiraa! Ongelmatilanteita kohdatessa vahvista otetta vedonestorenkaaseen kiinnitetyn taluttimen puolesta. 

Valjas on helppo säätää koiralle sopivaksi, sillä Salon-valjaassa on paljon säätövaraa! Esimerkiksi koossa XS valjas voidaan säätää kaulanympärykseltä minimiin 27 cm tai maximiin 43 cm. Tämä tekee valjaasta erittäin sopivan esimerkiksi kasvavalle pennulle, joka opettelee hihnakäyttäytymistä. Säätövarat ja valjaiden mitat näet tarkemmin alla olevasta kokotaulukosta. Sopivaksi säädetty valjas on koiralle napakka niin että sormesi mahtuvat valjaan nauhan ja koiran väliin.

Valitessasi sopivaa kokoa:- mittaa koiran pään leveys (kallon leveimmältä kohtaa mitattuna) Huomioithan myös korvat!- valjaan kaula-aukko voidaan säätää sopivaksi- valjas on liian iso, jos se valuu liiaksi harteille- vyötärön ympärillä olevaa nauhaa voidaan säätää sopivaksi


Alla olevasta mittataulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.KokoRinnanympärysKaulanympärysRotusuositus
XS37-60 cm27-43 cmChihuahua, Bichon frisé
S47-86 cm33-62 cmBeagle, Suomenpystykorva
M56-98 cm44-78 cmCollie, Saluki, Kultainennoutaja
L71-129 cm52-98 cmRottweiler, Berninpaimenkoira
Paino:
0.15 kg
Arvostelut 0 arvostelua