Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin, Essentialin ja Happy Dogin tuotteista. 
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Rukka Form y-valjaat XXS, neonkeltainen TULOSSA
Rukka Form y-valjaat XXS, neonkeltainen TULOSSA Rukka Form y-valjaat XXS, neonkeltainen TULOSSA Rukka Form y-valjaat XXS, neonkeltainen TULOSSA

Rukka Form y-valjaat XXS, neonkeltainen TULOSSA

25,80 €
Sisältää alv. 24 %

Kirkas neonväri ja heijastavat yksityiskohdat. Helppo pukea ja riisua. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys. Ergonominen ja hyvin istuva malli.

Tämä on esittelytuote.

Koiralle, joka haluaa näkyä muita paremmin. Valjaan neonväri, moninkertaiset heijastavat tikkaukset ja logo tuovat lisäväriä pimeneviin iltoihin. Toimivassa ja kestävässä Y-valjaassa on säädettävä kaulan- ja rinnanympärys, minkä ansiosta se istuu hyvin päällä. Vatsan alueella oleva neopreenipehmuste lisää käyttömukavuutta. Valjaat on suunniteltu jakamaan vedosta syntyvä paine tasaisesti koiran etuosan lihasryhmiin. Turvalukolla varustettu valjas on helppo pukea päälle. Taluttimen voi kiinnittää joko selkään tai rinnan alle. Vesipestävä valjas kuivuu nopeasti ja on helppo pitää puhtaana. Siinä on heijastavat tikkaukset ja heijastava logo. Neonväri saattaa haalistua ajan myötä ja altistettuna pitkään jatkuvalle kosteudelle se saattaa päästää väriä. Valkoiselle tai vaalealle koiralle suosittelemme pantaa tai valjaita muista tuoteryhmistämme.