Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Rukka Neon Light pistolukkopanta led valolla, koko S, 20 mmx30-40 cm, keltainen
Rukka Neon Light pistolukkopanta led valolla, koko S, 20 mmx30-40 cm, keltainen Rukka Neon Light pistolukkopanta led valolla, koko S, 20 mmx30-40 cm, keltainen

Rukka Neon Light pistolukkopanta led valolla, koko S, 20 mmx30-40 cm, keltainen

16,99 €
Sisältää alv. 24 %

Kestävä ja monikäyttöinen huomiopanta. Pistosoljessa LED-valo. Kaksi erilaista vilkkuvaa valoa tai jatkuva valo.

Saatavuus 1 kpl

Kestävä ja monikäyttöinen huomiopanta. Pistosoljessa LED-valo. Kaksi erilaista vilkkuvaa valoa tai jatkuva valo. Roiskeenkestävä. Näkyvyys 300 m. Kestää lämpötiloja -15 C- +40 C. Ladataan USB kaapelilla (sisältyy pakkaukseen). Säädettävä koko. Kaksi D-rengasta soljen molemmin puolin. Kirkas neonväri ja heijastavia yksityiskohtia. Akun kesto: 2 t jatkuvalla valolla ja 5 t vilkkuvalla valolla.

Neonväreissä hehkuva kaulapanta tuo lisäväriä ja valoa koiralle, joka haluaa näkyä ja tulla nähdyksi. Kestävässä pannassa on nopeakäyttöinen pistosolki, jossa on LED-valo. Valon voi kytkeä päälle painamalla soljen alla olevaa on/off -nappulaa. Koiran vetäessä taluttimen voi kiinnittää LED-soljen molemmilla puolilla oleviin kiinnityslenkkeihin. Tämä vähentää soljen kuormitusta ja lisää turvallisuutta. Metalliosissa on näyttävä Gun Metal -viimeistely. Säädettävässä pannassa on heijastavat tikkaukset ja heijastava logo. Ladataan USB kaapelilla. Huomio: Neonväri saattaa haalistua ajan myötä ja altistettuna pitkään jatkuvalle kosteudelle se saattaa päästää väriä. LED-valolla varustettu pistolukko ei kestä vesi- eikä konepesua.

Paino:
0.09 kg
Arvostelut 0 arvostelua