Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Best Friend elektroninen punkinkarkotin
Best Friend elektroninen punkinkarkotin

Best Friend elektroninen punkinkarkotin

21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Best Friend elektroninen punkinkarkotin soveltuu niin koirille kuin kissoille.

Saatavuus 2 kpl

Best Friend elektroninen punkinkarkotin soveltuu niin koirille kuin kissoille. Aktivoinnin jälkeen karkotin kiinnitetään lemmikin kaulapantaan. Se toimii lähettämällä ultraääntä, joka häiritsee punkkien aistisensoreita karkottaen niitä.

Punkinkarkotin on  täysin myrkytön ja vaaraton tapa karkottaa punkkeja ja se toimii niin lemmikeillä kuin ihmisillä! Patteri kestää aktivoinnin jälkeen noin 10 kk, ei vaihdettavissa. 

Koko 2,8 x 1,7 cm. 

Punkit eli puutiaiset ovat lemmikkien riesana keväästä pitkälle syksyyn. Ne vaanivat varjoisissa heinikoissa ja odottavat sopivaa ohikulkevaa eläintä, jonka turkkiin ne voivat tarttua verta imeäkseen. Punkit levittävät ikäviä tauteja, joten lemmikkiin tarttuneet punkit kannattaa irrottaa mahdollisimman pikaisesti. Punkkeja vastaan voi myös suojautua eri tavoin, ennen kuin ne pääsevät tarttumaan ihoon.          

Käyttö:

Poista punainen muoviliuska. Punainen LED-valo vilkkuu 10 kertaa ennen kuin sammuu. Tuote on nyt aktivoitu. Kiinnitä tuote koiran tai kissan pantaan musta aukko turkkiin päin. Tuotetta käytetään aina ulkoillessa, mutta mielellään myös sisällä, jolloin se ehkäisee mahdollisesti turkissa olevia punkkeja kiinnittymästä iholle. Karkotin toimii noin 3 m³:n alueella. Litiumparisto kestää noin 10 kk. Paristo ei ole vaihdettavissa. Tuotteessa on pieni reikä, jonka kautta ohuella tikulla painamalla voi testata pariston toimivuuden. Turha testaaminen lyhentää pariston toiminta-aikaa. Tuote kestää vesiroiskeita, mutta sitä ei saa upottaa veteen esim. uidessa. Puhdista likainen tuote kostealla puhdistusliinalla. Turvallinen käyttää, ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja.

 

Paino:
0.03 kg
Arvostelut 0 arvostelua