Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin, Essentialin ja Happy Dogin tuotteista. 
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Racinel Nordic Adult chicken 3 kg
Racinel Nordic Adult chicken 3 kg

Racinel Nordic Adult chicken 3 kg

15,50 €
Sisältää alv. 14 %

Terve iho ja turkki kaikenikäisille koirille - Viljaton, runsaasti proteiinia sisältävä täysravinto.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
6.81%
Saatavuus 3 kpl

5,17 €/kg

Terve iho ja turkki kaikenikäisille koirille - Viljaton, runsaasti proteiinia sisältävä täysravinto sisältää tuoretta, maatilalla kasvatettua kanaa ja muita huippulaadukkaita ainesosia, jotka auttavat koiria saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita. Sinkki, A-vitamiini, omega-3- ja omega-6-rasvahapot ravitsevat ihoa ja turkkia, ja E-vitamiini ja rosmariini antioksidantteina tukevat yleistä terveyttä. Racinel Nordic Adult chicken ei sisällä viljaa, ei viljagluteiineja, ei maissia, ei proteiineja naudasta, ei soijaa, ei maitotuotteita, ei keinotekoisia maku- tai väriaineita tai antioksidantteja. Ainutlaatuinen yhdistelmä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja (kylmäpuristetusta lohiöljystä ja kananrasvasta) sekä lesitiiniä pitävät ihon kimmoisana ja turkin kiiltävänä. Reseptissä on optimaalinen suhde proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja. Kelatoidut, orgaaniset kivennäisaineet auttavat tukemaan lihasten tomintaa sekä immuunijärjestelmää. Täysravinto sisältää ruoansulatusta helpottavia ainesosia ja suoliston toimintaa edistäviä funktionaalisia kuituja (frukto-oligosakkaridit). Racinel Nordic Adult chicken on valmistettu Tanskassa pääosin pohjoismaisista raaka-aineista.

Ruokintaohjeet:

Tarjoiluvalmis super premium kuivaruoka, johon on lisätty luonnollisia antioksidantteja. Valmistuksessa on käytetty kanaa eikä lainkaan yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita (viljaa, viljagluteiineja, soijaa, nautaa, porsasta tai maitotuotteita). Ruoan koostumus kattaa kaikkien aikuisten koirien päivittäisen ravitsemustarpeen . Voidaan tarjota sellaisenaan tai vedellä kostutettuna. Varmista, että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla.Koostumus:

Käsitelty eläinvalkuainen (siipikarja/kana, 28%), herne, perunatärkkelys, kokonainen peruna, kananrasva, hernetärkkelys, juurikasleike, sian rasva, lohiöljy(kylmäpuristettu), kuivattu kokonainen muna(0.5%), kivennäiset, frukto-oligosakkaridilit, lesitiinit.

Vitamiinit:

A-vitamiini - retinyyliasetaatti 19980 IU D-vitamiini - kolekalsiferoli 1998 IU L-karnitiini 100 mg

Lisäaineet:

Luonnolliset hapettumisenestoaineet (tokoferolit, rosmariiniuute) 0.1 %

Muuntokelpoinen energia:

388 kcal/100g

Hivenaineet:

Jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 4.97 mg Kupari (aminohappojen kupari (II) kelaattihydraatti 2.00 mg Sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 94.25 mg Sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 30.00 mg Seleeni (natriumseleniitti) 0.10 mg Seleeni (selenometioniini) 0.013 mg

Rasvahapot:

Omega-3-rasvahapot, laskennallinen: 3.9 g Omega-6-rasvahapot, laskennallinen: 19 g

Ravintoaineet:

Tauriini 1000 mg

Ravintoaineet:

  • Proteiinia: 28
  • Ravintokuitua: 2.5
  • Tuhka: 7
  • Kalsium
  • Rasvaa: 16
  • Fosfori
Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua