Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Ajan 2.2. Joensuuhun ja olen perillä vaille kello 13. Voin kuljettaa mukanani verkkokaupan kautta tilattua tavaraa. Kysy ajokohdetta, niin sovitaan tapaaminen.

Best Friend Nordic Hirvi & Härkä +Porsas -rouheluu 4 kpl
Best Friend Nordic Hirvi & Härkä +Porsas -rouheluu 4 kpl

Best Friend Nordic Hirvi & Härkä +Porsas -rouheluu 4 kpl

4,10 €
5,99 €
Sisältää alv. 14 %

Makuja Pohjolasta. Rouhittua hirven- ja härännahkaa höystettynä porsaan proteiinilla, rasvalla ja aktiivisilla ainesosilla.

Saatavuus 17 kpl

99,83 €/kg


Makuja Pohjolasta. Rouhittua hirven- ja härännahkaa höystettynä porsaan proteiinilla, rasvalla ja aktiivisilla ainesosilla. Rapea ja kimmoisa puruluu on aidosti uniikki vaihtoehto kaikille koirille. Hirven- ja härännahat tarjoavat reilusti puruvastusta ja porsaan proteiini sekä rasva takaavat herkullisen makuelämyksen. Lisäksi reseptissä on luonnollista hyvinvointia tukevia aminohappoja, kivennäis- ja hivenaineita.

Koostumus:

Hirvennahat, härännahat, porsasjauho.

Muuntokelpoinen energia:

303 Kcal / 100 g - 1274 kJ / 100 g

Ravintoaineet:

  • Proteiinia: 80.2
  • Rasvaa: 3
  • Raakakuitu: 1
  • Tuhka: 3


Ruokintaohjeet:

Purutuotteiden säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään hampaiden ja ikenien terveyttä ja ehkäisemään samalla pahanhajuista hengitystä. Lisäksi purutuotteet tarjoavat erinomaista ajanvietettä ja piristävät tehokkaasti tylsiä hetkiä herättäen koirien luontaisen puruvietin.

Käyttö:

Kaikille koirille sopiva rouheluu. Varmista että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla. Muista valvoa koiraasi aina kun sillä on purutuote.


Paino:
0.08 kg
Arvostelut 0 arvostelua