Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.
Foodin Raakasuklaa Intense 90%, luomu 40 g
Todellisen kaakaon rakastajan raakasuklaa Intense on 90 % tummaa ja täyteläistä raakasuklaata.
RAAKASUKLAA INTENSE ON TODELLISEN KAAKAON YSTÄVÄN VALINTA
Todellisen kaakaon rakastajan raakasuklaa Intense on 90 % tummaa ja täyteläistä raakasuklaata. Vähäisen sokeripitoisuutensa (9 g / 100 g) ansiosta Intense-suklaa soveltuu hyvin esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon. Nimensä mukaisesti intensiivinen raakasuklaan maku hurmaa runsaudellaan jättäen jälkeensä aidon kaakaon maun sekä aavistuksen vaniljaa. Intense on täydellinen suklaanautinto vahvojen makujen ystävälle, joka todella haluaa maun Amazonin kaakaopavuista.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiimme on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja!
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin Intense -raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
SISÄLTÖ/INNEHÅL
Kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, vanilja, Bacillus Coagulans *=luomu |
RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL
Energia/Energi: 487kcal/ 2036kj Rasva/Fett: 43,9g-joista tyydytyneet/varav mättat fett: 25,8g Hiilihydraatit/Kolhydrater: 11,6g-joista sokereita/varav sockerarter: 8,6g Kuitu/Kostfiber: 25,7g Proteiini/Protein: 11,2g Suola/Salt: <0,1g |