Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin, Essentialin ja Happy Dogin tuotteista. 
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Foodin Mansikkaraakasuklaa Strawberry 53 %, luomu 40 g
Foodin Mansikkaraakasuklaa Strawberry 53 %, luomu 40 g

Foodin Mansikkaraakasuklaa Strawberry 53 %, luomu 40 g

2,95 €
Sisältää alv. 14 %

Mansikkaraakasuklaa on samettisen pehmeä raakasuklaa.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
18%
Saatavuus 6 kpl

MANSIKKARAAKASUKLAA STRAWBERRY MAISTUU KESÄLTÄ

Mansikkaraakasuklaa on samettisen pehmeä raakasuklaa. Yksi suklaalevy pitää sisällään lähes 10 % pakastekuivattua mansikkajauhetta, joka vastaa yli desilitran verran tuoreita luomulaatuisia mansikoita. Vaaleimpiin suklaalevyihimme kuuluva mansikkasuklaa on yksi suosituimpia raakasuklaamakujamme. Eikä ihmekään, sillä mahtuuhan yhteen pieneen raakasuklaalevyyn niin paljon hyvää ja herkullista. 

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä.

Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiimme on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja.

FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin mansikkaraakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.

Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).


SISÄLTÖ/INNEHÅL

Kaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, pakastekuivattu mansikkajauhe*, vanilja*, Bacillus Coagulans *=luomu

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL

Energia/Energi: 2598 kJ/ 621 kcal

Rasva/Fett: 53 g-josta tyydyttyneet/varav mättat fett:29,9 g 

Hiilihydraatit/Kolhydrater:27,5 g-joista sokereita/varav sockerarter:25,1 g

Proteiini/Protein:6 g

Suola/Salt:0,06 g

Paino:
0.04 kg
Arvostelut 0 arvostelua