Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Foodin Raakasuklaamansikka, luomu 50 g
Foodin Raakasuklaamansikka, luomu 50 g

Foodin Raakasuklaamansikka, luomu 50 g

2,99 €
Sisältää alv. 14 %

Raakasuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja perulaista, laadukasta luomuraakasuklaata.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

59,80 €/kg

RAAKASUKLAAMANSIKKA ON KLASSIKKO, JOHON EI KYLLÄSTY

Raakasuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja perulaista, laadukasta luomuraakasuklaata. Suklaamansikat ovat olleet vuosikymmeniä klassikkojälkiruoka, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin. Suklaamansikoita nautitaankin niin koko perheen piknikeillä kuin romanttisilla iltakävelyilläkin. Mansikka on monen asiakkaamme suosikkimarja, ja herkullinen raakasuklaakuorrutus tekee tutusta, rakkaasta marjasta vielä entistä paremman!

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin raakasuklaamansikka valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen mansikan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).


SISÄLTÖ/INNEHÅL

Kylmäkuivattu mansikka* (Puola), kaakaopapu* (Peru), kookossokeri* (Indonesia), kaakaovoi* (Peru)/ Frystorkade jordgubb (Polen), kakaobönor* (Peru), kokossocker* (Indonesia), kakaosmör* (Peru) *= luomu/ekologisk

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL PER 100G
Energia/Energi: 2233,3 kJ / 534,3 kcal
Rasva/Fett: 39,7g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 26,7g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 39,9g
-joista sokereita/varav sockerarter: 36,4g
Kuitu 4,6g
Proteiini/Protein: 4,2g
Suola/Salt: 0g

Paino:
0.05 kg
Arvostelut 0 arvostelua