Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Kipsinauha, Pit. 2,7 m, lev. 10 cm, 2 rll/pkk
Kipsinauha, Pit. 2,7 m, lev. 10 cm, 2 rll/pkk

Kipsinauha, Pit. 2,7 m, lev. 10 cm, 2 rll/pkk

6,40 €
Sisältää alv. 24 %

Laadukas kipsinauha, jonka voi peittää ja muotoilla eri pinnoille.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
17.4%
+ 2 kpl
10.1%
Saatavuus 16 kpl

Laadukas kipsinauha, jonka voi peittää ja muotoilla eri pinnoille. 

Kipsinauhan käyttö: Käytä käsineitä ja laita pöydälle muovi- tai vahaliina. Aloita leikkaamalla nauha pienempiin osiin, jotta kappaleet ovat käyttövalmiita ennen aloittamista. Aseta märkä kipsinauha metallin, lasin, polystyreenin tai metallilankaverkon päälle ja tasoita sormilla, mitä enemmän nauhakerroksia, sitä kestävämpi. Anna kipsinauhan kuivua seuraavaan päivään, jolloin voit maalata ja lakata kuivan kipsinauhan. HUOM! Märkä kipsinauha pehmentää kartonkia ja muita imukykyisiä materiaaleja, joten peitä ne ensin maalarinteipillä.
Kipsinauhan mahdollisuudet ovat rajattomat, ja seuraavassa on joitain ideoita uuteen kipsiprojektiisi:

  • Tee omat kynttilänjalkasi kipsinauhasta ja lasista. Käytä vanhoja hillopurkkeja ja luo kynttilöillä kodikasta tunnelmaa niin sisälle kuin uloskin.
  • Tee yksilöllisiä pieniä kulhoja koruille, tuoksusekoituksille ja vastaaville kiinnittämällä kulhoon kipsinauhaa ja värjäämällä se.
  • Muotoile naamioita kasvon muotojen mukaan ja koristele ne väreillä, koristeilla ja kimalteella.

.Kipsinauha on valmistettu kipsijauheella käsitellyistä tyynyistä. Kipsi on yksi helpoimmin työstettävistä materiaaleista, sillä se on käyttövalmista heti, kun sitä on pidetty vedessä muutaman sekunnin ajan. Koko perheen osallistuminen askarteluun on helppoa. Yhdessä voi askarrella monia kauniita kipsikappaleita joko muovaamalla tai valamalla. Kipsinauharullillamme askartelu onnistuu helposti. Kipsinauhan A-ympäristömerkintä takaa, että tuote täyttää ympäristövaikutuksia ja mahdollisia lapsiin ja aikuisiin kohdistuvia haitallisia vaikutuksia koskevat erittäin tiukat vaatimukset. 

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua