Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Canikur® tabletit 12 kpl
Canikur® tabletit 12 kpl

Canikur® tabletit 12 kpl

19,95 €
Sisältää alv. 14 %

Äkillinen tai jännityksestä johtuva löysävatsaisuus koirilla.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
20.8%
Saatavuus 7 kpl

Koostumus
Glukoosi (rypälesokeri), riisitärkkelys, sitruspektiini, natriumkloridi, kaliumkloridi, 1,2-propaanidioli, natriumbikarbonaatti.


Lisäaineet
Kaoliini, sepioliitti 5%, lesitiini, dinatriumsitraatti ja antioksidantti 50 ppm. 

                            

Käyttöaihe

Täydennysrehu koirille äkillisessä ripulissa, johon ei liity yleisoireita. Canikur® tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa. Canikur-tabletit sopivat käytettäväksi myös jännitysvatsaisille koirille esimerkiksi ennen näyttelyitä tasapainottamaan vatsan toimintaa.

Tuotetiedot

Canikur-täydennysrehun sisältämät kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Valmiste sisältää suoloja, jotka korvaavat ripulin ja oksentelun vuoksi menetettyjä elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä. Valmisteen sisältämästä tärkkelyksestä koira saa energiaa. Tableteissa maksa- ja liha-aromi.

Annostus / tabletit
Paino kgTabletteja / kerta-annosKokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden
5 kg tai alle14
6-15 kg28
16-25 kg312
26-40 kg416
41-60 kg520
yli 60 kg624


Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur-tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.

Jotkut koirat reagoivat kiihdyttäviin ja jännittäviin tilanteisiin vatsallaan. Metsästysretki, näyttely- tai kilpailu-käynti voi saada koiran vatsan sekaisin. Stressiripulista kärsivää koiraa voidaan auttaa Canikur-tableteilla. Canikur-tabletteja annetaan yksi tabletti 10 painokiloa kohti näyttely-, kilpailu- tai matkapäivän aamuna. Annostelua jatketaan joka aamu, kunnes stressitilanne on ohi.

Koirat pitävät tablettien mausta ja useimmat ottavat ne vapaaehtoisesti. Tabletit voi tarvittaessa murskata ja antaa sekoitettuna pieneen määrään koiran ruokaa tai tilkkaan vettä.

Paino:
0.08 kg
Arvostelut 0 arvostelua