Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Finnero Brava nartunsuoja koko S, musta
Finnero Brava nartunsuoja koko S, musta

Finnero Brava nartunsuoja koko S, musta

14,95 €
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

BRAVA-narttusuojat on valmistettu softsell-materiaalista, joka pitää kosteutta, hengittää ja joustaa koiran liikkeistä.

Saatavuus 2 kpl

BRAVA-narttusuojat ovat narttukoiran juoksuajan "pikkuhousut", johon laitetaan kertakäyttöinen side sisäpuolelle. Nartulla housut suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiileitä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. Suojat sopivat myös virtsankarkailun avuksi esim. leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla. Narttukoirat saattavat myös merkkailla sisätiloissa, etenkin juoksuajan lähestyessä. Kyläily sujuu rennommin kun juoksuhousut ovat jalassa.

BRAVA-narttusuojat on valmistettu softsell-materiaalista, joka pitää kosteutta, hengittää ja joustaa koiran liikkeistä. Kuminauhat housun sivuissa voidaan säätää koiralle napakaksi ja samalla se antaa liikkumavapautta kuitenkin pitäen housut paikoillaan. Kokonaan aukeavana housut on helppo pukea koiralle ja häntää ei tarvitse pujotella eikä taittaa, koska vyötärökaitaleessa on tarrakiinnitys. Näissä housuissa eritoten on huomioitu pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät. 

BRAVA-narttusuojissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai voidaan myös laittaa esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Muistathan vaihtaa siteen riittävän usein?

Pesu: saa ja pitääkin pestä käytön jälkeen! Pesu 30 asteisessa vedessä. Narttusuojien softsell-materiaali kuivuu erittäin nopeasti. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, etteivät tartu muihin pestäviin kiinni.

KokoVyötärömitta
(minimi)
HaaramittaRotusuositus
(viitteellinen)
XXS27 cm =>27 cmChihuahua, Yorkshirenterrieri
XS34 cm =>
38 cm
Kääpiövillakoira, Ranskanbulldoggi
S
40 cm =>
46 cm
Beagle, Mopsi, Cainterrieri
M
46 cm =>
53 cm
Dalmatiankoira, Vehnäterrieri
L
51 cm =>
62 cm
Samojendi, Kultainen noutaja
XL
62 cm =>
79 cm
Mastiffi, Rottweiler
Paino:
0.08 kg
Arvostelut 0 arvostelua