Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

Finnero Ballerina juoksuhousut koko XXS, ocean black
Finnero Ballerina juoksuhousut koko XXS, ocean black Finnero Ballerina juoksuhousut koko XXS, ocean black Finnero Ballerina juoksuhousut koko XXS, ocean black

Finnero Ballerina juoksuhousut koko XXS, ocean black

14,95 €
20,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tyttömäisissä BALLERINA juoksuhousuissa on vyötäisillä soma laskostettu helma, joka tekee housuista hamemaisen.

Saatavuus 2 kpl

BALLERINA-juoksuhousut ovat narttukoiran juoksuajan "pelastus". Juoksuhousuja kutsutaan myös narttusuojiksi. Ne suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiileitä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. Juoksuhousut sopivat myös virtsankarkailun avuksi esim. leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla.

Tyttömäisissä BALLERINA juoksuhousuissa on vyötäisillä soma laskostettu helma, joka tekee housuista hamemaisen. Leveä vyötärökaitale ja siinä oleva tarrakiinnitys pitää housut tukevasti jalassa. Edessä leveä kuminauharypytys antaa liikkumiselle joustoa. Kokonaan aukeavana housut on helppo pukea koiralle ja häntä sujahtaa helposti housun aukosta; eritoten on huomioitu pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät.

BALLERINA juoksuhousuissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai voidaan myös laittaa esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Muistathan vaihtaa siteen riittävän usein.

Pesu: saa ja pitääkin pestä käytön jälkeen! Pesu 30 asteisessa vedessä. Juoksuhousujen materiaali kuivuu erittäin nopeasti. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, jotta ne eivät tartu muihin pestäviin kiinni.


Huomiothan kokoa valitessasi, että maksimimitassa ovat vyötärökaitaleen tarrat molemmilla puolilla n. 6 cm päällekkäin.


Paino:
0.08 kg
Arvostelut 0 arvostelua