Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

LickiMat Playdate Tuff Series nuolumatto, vihreä
LickiMat Playdate Tuff Series nuolumatto, vihreä LickiMat Playdate Tuff Series nuolumatto, vihreä

LickiMat Playdate Tuff Series nuolumatto, vihreä

17,90 €
Sisältää alv. 24 %

LickiMat Buddy nuolumatossa on labyrinttikuvio ja se on erinomainen mm. pehmeän lihan tai kalan, säilykkeen tai muun muussattavan ruoan tarjoiluun.

Saatavuus 4 kpl

LickiMat Buddy nuolumatossa on labyrinttikuvio ja se on erinomainen mm. pehmeän lihan tai kalan, säilykkeen tai muun muussattavan ruoan tarjoiluun. Annoksen koostamisessa vain mielikuvitus on rajana, joten pehmeän lihapohjan päälle voidaan ripotella vaikka koiran päivittäinen täysravintoannos. LickiMat Tuff -malleissa on kova pohja, jonka kehysten sisään varsinainen nuolumatto on kiinnitetty. Alustan pohjassa on erityiset kumitassut, jotka auttavat pitämään alustan paikoillaan liukkaalla lattialla. Lisähaastetta ja pitkäkestoisuutta herkutteluun saadaan, kun alusta täytteineen pakastetaan ennen tarjoilua.

LickiMat Tuff -malleissa on kova pohja, jonka kehysten sisään varsinainen nuolumatto on kiinnitetty. Alustan pohjassa on erityiset kumitassut, jotka auttavat pitämään alustan paikoillaan liukkaalla lattialla. Lisähaastetta ja pitkäkestoisuutta herkutteluun saadaan, kun alusta täytteineen pakastetaan ennen tarjoilua.

LickiMat aktivointialustan käyttö auttaa rauhoittamaan koiraa ja laskee stressitasoja haastavissa tilanteissa. Mattoa voidaan käyttää esim. hoitotoimenpiteiden yhteydessä tai ukkosella ja ilotulituksen aikana. Maton kanssa puuhastelu on koiralle myös mielekästä ajanvietettä ja aktivointia. Nuoleminen auttaa vapauttamaan endorfiineja, mielihyvän hormoneja, jotka tyynnyttävät koiraa ja saavat sen olon mukavaksi. Lisäksi nuoleminen lisää koiran syljentuotantoa, joka auttaa tukemaan hampaiden, ikenien ja suun terveyttä. Mattoa nuollessa nystyrät poistavat bakteereita koiran kielestä, joka auttaa ylläpitämään raikkaampaa hengitystä. 

LickiMat-nuolumattojen kanssa jo pieni määrä herkkua auttaa luomaan koiralle pitkäkestoisen herkutteluhetken. Nuollessa myös makuaisti tehostuu ja herkkujen aromit välittyvät entistä paremmin koiran aisteille. 

LickiMat-alustat voidaan pestä helposti käsin.

- Valmistettu myrkyttömistä, elintarvikelaatuisista TPR-kumista ja polypropyleenista (pohja)

- Koko 20 x 20 cm

- Soveltuu kaikille koirille (valvo koiraasi ainakin ensimmäiset kerrat sen käyttäessä alustaa, ettei koira pureskele alustaa)

- Pakastettava

- Mikroaaltouunin kestävä

- Käsinpesu suositeltava

- Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, silikonia eikä phalaatteja

- Valvo lemmikkiäsi ruokailun aikana, ettei se pureskele ja niele alustan paloja


Paino:
0.25 kg
Arvostelut 0 arvostelua