Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

CanineCare Kasvis-merileväluu, purutikku, M, 12 kpl
CanineCare Kasvis-merileväluu, purutikku, M, 12 kpl

CanineCare Kasvis-merileväluu, purutikku, M, 12 kpl

3,95 €
7,90 €
Sisältää alv. 14 %

100% kasvipohjainen ja viljaton herkku on kevyt välipala, joka soveltuu myös monille herkille ja ylipainoon taipuvaisille koirille.

Saatavuus 3 kpl

Huom! Päiväys 2/24.

Mieluisa ja maistuva tapa huolehtia parhaan ystäväsi suuhygieniasta päivittäin. CanineCare Kasvis-merileväluilla lemmikkisi huolehtii suuhygieniastaan aivan huomaamattaan. Jopa 80 %:lla yli kolmivuotiaista koirista on plakin ja hammaskiven aiheuttama iensairaus. CanineCare Kasvis-merileväluut voivat päivittäin nautittuina auttaa puhdistamaan koiran hampaita, tukemaan ikenien hyvinvointia ja raikastamaan siten myös lemmikin hengitystä - täysin lemmikkisi huomaamatta!

100% kasvipohjainen ja viljaton herkku on kevyt välipala, joka soveltuu myös monille herkille ja ylipainoon taipuvaisille koirille. Purutikku tarjoaa lemmikille myös rauhoittavaa puuhastelua.

Erityisesti muotoillun luun pureskelu auttaa puhdistamaan mekaanisesti kaikkein hankalimminkin tavoitettavia hammaspintoja. Tehokas *merilevä (Ascophyllum nodosum) vaikuttaa suussa koiran syljen kautta ehkäisten plakin kertymistä ja pehmentäen hammaskiveä, sisältäen samalla monia keholle hyödyllisiä mineraaleja.

CanineCare Kasvis-merileväluun päivittäin nauttivalle koiralle emme suosittele käytettävän lisäksi enää muuta merilevävalmistetta. 

Vaihtoehdot:

S (2-10 kg painaville aikuisille koirille) - 24 kpl, yhden purutikun pituus 10 cm

M (10-25 kg painaville aikuisille koirille) - 12 kpl, yhden purutikun pituus 15 cm

L (> 25 kg painaville aikuisille koirille) - 6 kpl, yhden purutikun pituus 21 cm

Yksi purupala päivässä riittää.

Koostumus: Bataattijauho, hernetärkkelys, kasviglyseriini, hiiva, kalsiumkarbonaatti, kuivattu merilevä, kuivattu parsakaali, kuivattu porkkana, kuivattu paprika, soijaöljy, kalsiumsorbaatti.

Ravintosisältö: Valkuainen 1,5 %, rasva 1,0 %, kuitu 3,5 %, hehkutusjäännös 5 %, kosteus 16 %.

Paino:
0.28 kg
Arvostelut 0 arvostelua