Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

AFP Chill out nuolumatto, jäätelö
AFP Chill out nuolumatto, jäätelö

AFP Chill out nuolumatto, jäätelö

14,95 €
Sisältää alv. 24 %

Söötti jäätelötötterön muotoinen nuolumatto kutsuu lemmikin puuhastelemaan!

Saatavuus 5 kpl

Söötti jäätelötötterön muotoinen nuolumatto kutsuu lemmikin puuhastelemaan! Maton pohja on kauttaaltaan imukuppien peitossa, joten se voidaan kiinnittää tukevasti lattiaan tai seinään (esim. kylpyhuoneessa koiran pesun aikana). 

Nuolumaton täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana. Koloihin voidaan sivellä lemmikin suosikkiherkkuja kuten raakaruokaa, makutahnaa, märkäruokaa, jogurttia tai maapähkinävoita. Myös kaikki muussaantuvat herkut, kuten hedelmät, sopivat täytteeksi. Viimeistele kokonaisuus täysravintonappuloilla ja marjoilla. Alusta täytteineen voidaan myös pakastaa, kun halutaan tarjota vieläkin pidempikestoista ajankulua tai jäähdytellä koiraa kesäkuumalla.

Nuolumaton käyttö virikkeellistää koiraa ja tarjoaa rauhoittavaa, stressitasoja laskevaa tekemistä. Sitä voidaan käyttää niin koiran ruokinnassa kuin aktivoinnissa. Jo pieni määrä herkkua riittää mukavan pituiseen puuhastelutuokioon. Nuoleminen edistää koiran syljeneritystä ja auttaa siten parantamaan suuhygieniaa. Myös kieli puhdistuu alustan kohokuvioita nuollessa.

Nuolemisalustaa voidaan hyödyntää hoitotoimenpiteissä saamaan koiran huomio toisaalle ja rauhoittamaan sitä esim. pesun tai kynsienleikkuun aikana.


AFP Chill Out Nuolumatto on valmistettu täysin turvallisista materiaaleista. 

Väri: Pinkki-keltainen

Koko: 20 x 17,5 cm

Paino:
0.18 kg
Arvostelut 0 arvostelua