Koirakasvattajat saavat alennusta Mushin ja Essentialin tuotteista.
Happy Dogin tuotteissa on käytössä keräilykortti.
Lisätietoa toimitusehdoissa.

LickiMat Wobble nuolukuppi, vaaleanvihreä
LickiMat Wobble nuolukuppi, vaaleanvihreä

LickiMat Wobble nuolukuppi, vaaleanvihreä

19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Lickimat Wobbler aktivoiva ruokakuppi tarjoaa lemmikille mukavaa viihdykettä ja ajankulua.

Saatavuus 4 kpl

Lickimat Wobbler aktivoiva ruokakuppi tarjoaa lemmikille mukavaa viihdykettä ja ajankulua. Se toimii myös syömistä hidastavana ruokakuppina ahneilla koirilla. Sen pehmeät nystyrät ovat miellyttävät nuolla ja haastetta lisää kupin vaappuva liike. Täydellinen herkuille, levitteille/tahnoille, raakaruoalle, nestemäisille ruoille sekä koiran- tai kissanruoalle. Täysin myrkytön, helposti puhdistettava materiaali tekee Wobblerista turvallisen ja helpon käyttää.


Lickimat Wobbler auttaa vähentämään ahdistusta, toimettomuutta ja tuhoavaa käytöstä

LickiMat auttaa rauhoittamaan lemmikkiä sen nauttiessa lempiherkuistaan. Se helpottaa lemmikin oloa ja tukee tasapainoista käytöstä stressaavina aikoina ja tilanteissa, kuten ukkosen, ilotulitteiden, eläinlääkärikäyntien tai hoitotoimenpiteiden aikana. Lickimat toimii erinomaisena vaihtoehtona haistelumatoille. Muista valvoa lemmikkiäsi sen käyttäessä Lickimat-tuotetta ensimmäisiä kertoja.

Haaste – palkkio – hauskanpito

LickiMat Wobblen taika on, että se haastaa lemmikin nuolemaan ja käyttämään enemmän aikaa herkkuja ja ruokaa saadakseen. Nuoleminen hidastaa syömis- ja herkutteluprosessia merkittävästi ja pidentää lemmikin nautintoa kulutetun kalorimäärän pysyessä pienenä. Kupin vaappuva liike lisää haastetta ja hauskuutta.

Hitaampaan syömistahtiin

LickiMat on oiva apu koirille, jotka ahmivat ruokansa liian nopeasti. Se auttaa hidastamaan syömisnopeutta ja vähentämään siten turvotusta ja tehostamaan ruoansulatusta. Lickimat Wobbler on erinomainen vaihtoehto ahmimisenestokupeille. Voit jopa pakastaa ruoalla täytetyn/sivellyn LickiMatin, jolloin ruokinta hidastuu entisestään ja tarjoaa erittäin pitkäkestoista ajankulua. Jäädytettynä se toimii myös raikkaana ja viilentävänä herkkukulhona lämpimänä kesäpäivänä.

Erittäin helppo puhdistaa

Suosittelemme LickiMat-kupeille ja -alustoille käsinpesua. Wobbler-kuppi on käännettävä (käännä ylösalaisin pesun aikana), mikä helpottaa pesemistä.

Voit pakastaa LickiMatiin kerroksittain eri herkkuja ja luoda siten erittäin pitkäkestoisen herkuttelukokonaisuuden.

LickiMat-tuotteet valmistetaan myrkyttömästä, elintarvikelaatuisesta luonnonkumista.


Mitat: 17 x 17 x 8 cm

Paino:
1.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua